Lymfmassage NYHET
Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och dess uppgift är att rena och föra ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Ett dåligt fungerande lymfsystem kan te sig på olika vis. Vanligt är vätskeansamling, känsla av svullnad, smärta och ömhet i huden, tyngdkänsla och tröghet i kroppen.
Lymfmassage är en mycket lugn och skön behandling som utförs med lätta mjuka strykningar och grepp som hjälper ditt lymfsystem att fungera optimalt. För bäst effekt rekommenderas tre behandlingar i tät följd tre veckor i rad. Det går naturligtvis att komma enstaka gånger också
Ca 90 minuter 990:- Boka här

Kroppsbehandlingar Cirkulations & Cellulite Massage
Kraftfull massage som jobbar på djupet. Mjukar upp bindväv/fascia och ökar cirkulationen kraftigt. Den ökade cirkulationen hjälper kroppen att göra sig av med toxiner, och att få igång kroppens eget system för detta. I behandlingen används speciellt utvalda oljor som har drivande/stärkande egenskaper. Passar dig som har känslan av stumma ben, början till åderbråk, samlar vätska, har celluliter, är allmänt stel och orörlig, idrottar hårt. För bästa resultat gör vi ofta täta behandlingar tills vi kommit tillrätta med problemet, därefter underhåller vi bara med behandling då och då, du får med dig tips hem på hur du själv kan sköta detta med enkla medel, livsstil, motion mm.
Ca 60 minuter 675:- Boka här


Fascia Behandling
Fascia kallas de tunna hinnor av bindväv som omger muskler och skelett, och binder dem samman, man kan enkelt säga att utan fascian hade kroppen inte ”hållit i hop” Fascian är en levande vävnad som förändras. När fascian blir stel blir vi stela, när den är elastisk är vi mjuk och rörliga. Med en rörlig livsstil och friska fascior fungerar allt bra, men redan efter en natts sömn klibbar de ihop lite, därför är rörelse väldigt viktigt. Vår tids stillasittande livsstil bidrar till stelnad fascia som ligger bakom mycket kroppsliga problem som stelhet, smärta och stagnering. Genom att behandla både muskeln och framförallt fascian kan vi lösgöra mycket av denna stelhet som i sin tur ger ett ökat flöde och rörlighet i kroppen. Behandlingen individanpassas, bl.a (myo)fascial massage, trigger punkter, rörelse, töjningar.
Ca 60 minuter 675:- Boka här