Konsultation/Bars
Jag visar hur du lägger en dagmakeup och du får möjlighet att prova själv. Du får en makeup guide med personliga råd och tips så som färgval och hur du ska lägga din make. Vi använder Maria Åkerbergs ekologiska makeup. Kom gärna osminkad.
Ca 45 minuter 450:- Boka här

Makeupbar 4-6 personer
För dig och dina vänner eller en grupp sammansatt av mig. Vi träffas en kväll eller eftermiddag och går snabbt igenom en hållbar hudvårdsrutin, sen går vi systematiskt igenom hur man lägger en dagmakeup/ kväll eller fest make upp. Vi gör alla moment gemensamt, jag visar på en av er och ni utför momentet på er själva, detta för att ni ska ha möjlighet att träna och ställa frågor/ få hjälp med det ni tycker är svårt. Ni har fri tillgång till hela Maria Åkerbergs makeup sortiment under baren. Jag bjuder på lättare fika/tilltugg och dryck.
Kostnaden är 300:-/pers, köper du produkter med dig hem för 1000:- eller mer är makeup baren gratis.

Hudvårdsbar med konsultation
Hudvårdsbar 4-6 personer
För dig och dina vänner eller en grupp sammansatt av mig. Vi träffas en kväll/ eftermiddag och går igenom hur en bra hudvårds rutin kan se ut, du får möjlighet att prova dig fram med hudvård ur Maria Åkerbergs sortiment. Vi går systematiskt igenom en komplett hudvårdsrutin med alla olika moment, var och en utför detta på sig själv så att man får möjlighet att ställa frågor och prova sig fram. Jag bjuder på fika/tilltugg och dryck. Kostnad 300:-/pers, köper du produkter med dig hem för 1000:- eller mer är hudvårdsbaren gratis.