Om oss

Hos mig på Hud i Balans tar jag hänsyn till hela dig, så som din sociala situation, hälsostatus och dagsform. När du kommer till mig vill jag förmedla en känsla av frid och lugn och att du har min fulla uppmärksamhet. Det holistiska tänkandet är enligt mig nödvändigt för att kunna ge bra resultat på din hudvård/ behandling. Jag arbetar långsiktigt för långsiktiga och hållbara resultat. Hos mig är du välkommen med allt från hudproblem till att bara komma för en stunds skön avkoppling och återhämtning, vilket i dagens stressade livsstil är underskattat.

Första gången du kommer går vi tillsammans igenom din livssituation, hälsostatus, hudvårdsrutin och såklart dina förväntningar på önskad behandling.

Jag är diplomerad ekologisk (naturkosmetisk) hudvårdsterapeut vid Axelsons sedan 2005, efter detta har jag kontinuerligt gått kurser och vidareutbildningar med bl.a Maria Åkerberg, 3D fascia, healing, inom massage teknik, makeup och hudvård.

Jag arbetar uteslutande med ekologiska produkter eller råvaror, mestadels ur Maria Åkerbergs sortiment. I butiken har jag Maria Åkerbergs fullständiga sortiment både i hudvård och makeup. Vill du bara titta förbi och kanske shoppa, titta eller ställa frågor är du välkommen alla lördagar mellan 10.00-12.00 såvida jag inte annonserat att det är stängt av någon anledning, denna informationen finner du då på Instagram eller Facebook. Vill du komma förbi vid annan tidpunkt måste detta avtalas då jag inte lämnar/går ifrån en kund under behandling, eftersom jag vill ha fullt fokus på min kund då. Jag har två fria parkeringar precis utanför dörren.


Bonuskort


Jag tycker att de kunder som ger mig sitt förtroende ska premieras lite extra, därför har jag aldrig sänkta priser på mina behandlingar utan istället använder jag mig av ett bonussystem. Detta innebär att du vid varje tillfälle du spenderar 500kr eller mer hos mig får en stämpel i ditt bonuskort, som när du har samlat tio stycken stämplar blir värt 500kr att använda hos mig.

Öppettider Öppettiderna varierar något, det går att boka tid på telefon eller via boka direkt. butiken är öppen lördagar 10.00-12.00